fredag, februari 13, 2009

Fredagsmys!=).

Åt grillat kycklinglår med mos idag till
lunch det smakade så gott!
Kyckling är ju både god och nyttig mat,
äter det ganska ofta så lätt
att bara värma i micron.

Nya nummret av topphälsa ska
jag läsa och njuta av finns mycket
läsvärt om hälsa och intressanta
artiklar.Nu ska jag bara mysa
och se på tv i min sköna massagestol
ikväll,Ska kika i tv-tidningen
om det är något sevärt kanske
det är någon bra film sedan så
somnar man väl i reklampauserna.=)

Den här tjejen har lyckats gå ned
52 kilo,mycket bra gjort!Anna
har en blogg som heter"Vägen från 137kg"
ni kan gå in och kika här.Där finns massor
av goda recept och råd,hon följer GI-metoden.

~~~``*´´~~~
Hennes bok finns att köpa på hennes
blogg.Blir intressant att läsa artikeln
i topphälsa,har själv funderat att börja
äta efter GI-metoden både god och nyttig
mat man utesluter bara en del födoämnen.
~~~``*´´~~~
Nu önskar jag er en skön Fredag
och en fin Alla hjärtans dag!

Kram

17 kommentarer:

Unknown sa...

Önskar Dej en skön helg också Maria!

Jag tror på diabeteskost och motion, så man kan ju undra varför jag åt en så supergod kycklingpizza idag...!? :-)))

KRAM från Eva

japp sa...

Heij.. joo, håller me dej, de kan vara ganska så kusligt då man kan förespå nånting, lustigt.
Visst är hon väldigt fascinerande denna Anna, som gått ner över 52kg.. den är fin boken hennes.. smart å gå ut i bloggen sådär å skriva.
ja har ju startat min "GI-blogg" men får inte fason på HUR jag ska skriva i den.. inte vill jag lägga in nån bild på mej "Före" heller.. ne, usch. De får komma sen då den "sk" nedgången infunnit sig. Har iaf gått ner 1.7kg på dryga veckan..ganska bra ändå.
Men jag får se hur jag gör.
Visst är de ju himla goo mat de där.. gjorde från hennes bok middag idag.. de blev "Lax med citronrasp och räkröra" åsså en go grön sallad till.. guu, så gott de var. Tror ja ska lägga in bilderna på maten idag iaf.

nepp, bäst å göra klart här.. ikväll är de ju "Stjärnor på Is".. blir väl å se de. Hoppas du får myza ordentligt i din gooa stol.. kram på dej vännen. Helén.

Synnøve. sa...

Hej på dig.
Ja det är gott att det är fredag.
Visst är det gott med kyckling. Vi hade älgfärs idag. Det är smask det.
Här blir det sängen tidigt. Ska jobba i natt.
Så jag önskar dig en fin fredagskväll.
Kram Synne.

MOONLOVER´S sa...

hallå
kyckling såg gott ut=) här äter dom de som godis på kvällarna var och varanan dag=) haha, Va roligt att du gillade musiken. Ha en fin helg kram på er

MOONLOVER´S sa...

hej igen
läste lite fler kommentarer=) tack för fina ord av dig på min blogg=) du är så go. jag gillar ju "kararbeten" *haha* så de kanske e lite mer min grej oxå;) Ja kanske skulle varit karl istället*haha* skämt å sido.Tack så mycket det värmer att du ger så fina kommentarer. kram

Mamma C sa...

Jag glömde min ToppHälsa på jobbet idag. Finns mycket bra i den tidningen. Vi körde GI här hemma innan sista tjejan flyttade. Min mage fungerade jättebra då. Finns mycket gott man kan laga. Men när hon flyttade har jag två motståndare kvar här hemma. Som tror att man kan bli en böna om man äter för mycket av dom ;-)
Så nu är det inte så mycket GI längre, inte kul att stå och laga två rätter jämt. Ha en bra alla hjärtans dag och en skön helg.
Kram mamma C

Roses & Angels sa...

JA du Maria! EVA har försökt och förklara för mig hur man gör och så MÅÅÅÅÅNGA ggr men mitt huvud fattar det inte ändå! Jag har testat på alla .......... möjliga sätt men JA det går inte, det går inte alls. SÅ om jag vill BYTA BAKGRUND är det så att jag måste besvära hiihihii EVA hela tiden eftersom mitt dumma huvud inte får in hur man gör hahaha. Ha en trevlig alla hjärtans dag imorgon i alla fall och på nåt sett ska du se att vi lär oss det här också! Kram Christa

Chubby Chieque sa...

Ahh! så fina saker inne och jag kan inte motså heller med söta saker. LOVE IT!

Jag tränar 4 dgr i veckan men svårt att hålla figuren, du är rätt i! Jag vill gå ner 3 kilo till men när goda saker är framme på bordet, "vem bryr sig" jag mår prima ändå §:-)

SJälv unna dig jag och familjen en sushi middag ute på restaurangen och lilla tösen fick när kom hem. Hon är genom förkyld!

STOR kjams på dig och maken på Hjärtan's Dag.

Bloggullet sa...

Nu är det lördagnatt för jag är ju en nattuggla.;0)
Så fint kuvertet med hjärtat och blommorna är, när jag ser såna fina saker drar jag riktigt efter andan.
Ha en fin alla hjärtans dag.
Kramar

japp sa...

Heeij.. tuusen tack för peppingen på min viktsida.. joo, visst är de kul om man är fler.. som kan hjälpas åt, ge lite råd, förslag mm mm.. även negativ kritik väntar jag mej, kanske nån inte tycket man gör på rätt sätt.. bara säga till.. det kanske inte stämmer detta viset för alla.. de är ju som denna ANNA säger, man får testa sig fram.

Jag tror de här blir superbra.. ta bort sockret å inte äta bröd, socker, potatis, ris och pasta.. de kommer bli kanon.. för du ska se, även efterrätter får man äta, å de är grädde, choklad mm mm.. bara man äter rätt å i rätt mängd.

Men du har ju varit superduktig, 9kg är inte fyskam.. wow.. grattis till dej vännen.
Nu får vi peppa på och köra så de ryker.. jag önskar bara jag hade ett mer rörligt jobb.. så jag fick svettas lite.. tyvärr är de mer övervakning.. jag får väl hoppa mellan varven, för å hålla fettet rörligt..hahaha.

Japp, bara du hänger på här i bloggen, å vet du.. Krille har redan på 10dgr ca gått ner 3.8kg.. suveränt.. han behöver bara sluta me kvällsmackan, så går han ner 10kg sådär pangbom.. typiskt, karlar..hihihihi..
Men de syns redan på honom.. jättekul!

kram på dej vännen, å ha en fin Allahjärtansdag..kram Helén.

Englagård sa...

Hej på dig, jag tänkte bara önska dig en skön alla hjärtans dag

♥kram Karina♥

Roses & Angels sa...

Tack snälla söta du! Åh ja manchetterna är underbara, och i verkligeheten är dom ännu finare. VILKEN underbar bakgrund!!! Åh den blev jag helt såld på!!!! Och vilken underbar bild du har överst. Ha en underbar dag! Kram Christa

Roses & Angels sa...

Tack tack! Japp idag blir jag hela 40 år! :-) Har fått så fina hälsningar från många bloggare och presenter och uppvaktning idag! SÅ jag är helt gråtfärdig! Kram på dig min älskade vän! Kram Christa

Roses & Angels sa...

Ja det är kul med loppisar, men nu måste jag sluta handla för hur ska vi få med oss allt.Ska fota och lägga ut det när jag får mera tid. Ja nu känns det som om allt börjar falla på plats med hus och så men nu vet man i alla fall att det är på g. Mamma och pappa kommer säkert upp och hjälper mig senare. BRA att veta att ni inte försvinner. hihiih. Ängeln vakar över oss alla! Kram på dig christa

Tussegumman sa...

Önskar dig en fin alla hjärtans dag och en fin helg! Ta hand om dig/Kramar från Tussegumman

Bilder från min kamera sa...

Kyckling och mos är riktigt gott, det har jag ofta, mos alltså.

Där kan man tala om järnvilja att klara av och få ner vikten så mycket som hon har fått. Hon måste vara både glad och stolt över att har genomgått och klarat detta. En stor eloge till henne!

Vinkelevink och har det riktigt bra Maria.

lovefriidrott sa...

Hej Maria, har jag missat din diet???
Du måste berätta för mig vad du gör
Kramis sari